What’s
Cooking?
Ravishing recipes from leading ladies.
“What’s
cooking?” is about what is really simmering in the pot but rather
what is new. 20 successful women executives were asked about how they
relate to cooking and eating. The parallels between cooking and management
are interesting.
The kitchen
plays a major role in the daily life of stressed-out business women
who consider cooking to be a form of mental relaxation or pleasant harbinger
of a communicative meal with the family or friends”.
Order the book online: www.melzer-pr.com
more
fashion.at/cuisine>>>
receipts
by:
-
Martina
Dobringer, Vorstand der Öst. Kreditversicherung, Coface AG
- Andrea
Dungl-Zauner, Claudia Dungl-Krist GF Willi Dungl Zentren Gars/Wien
- Monika
Freiberger, Vorstand der Palmers Beteiligungs AG )*
- Elisabeth
Gürtler, Hotel Sacher/Wiener Opernball-Chefin
- Ruth
Iwonski-Bozó, Vorstand der BankPrivat AG
- Andrea
Jungmann, Geschäftsführerin der Sotheby´s Kunstauktionen
Ges.m.b.H.
- Monika
Kircher-Kohl, Vorstand der Infineon Technologies AG, Villach
- Erika
Kleestorfer, IBM, Cross Cultural-/Management-Trainerin )*
- Angelika
Kresch, Geschäftsführerin REMUS GmbH, Bärnbach
- Astrid
Leyrer, Vorstand Huber Holding AG, Götzis
- Margund
Lössl, Geschäftsführende Gesellschafterin der Feuerverzinkerei
Lössl und Inhaberin der Galerie 422, Gmunden
- Veronika
Pelikan, CO-Herausgeberin und Chefredakteurin WIENERIN
- Johanna
Rachinger, Generaldirektorin der Öst. Nationalbibliothek
- Elisabeth
Scheikl, Geschäftsführerin Vogel & Noot Landmaschinen
GmbH & Co KG
- Michaela
Stöckli, Vorstand Logica Consulting AG, Zürich
- Nadja
Swarovski, Vice President Swarovski AG, London
- Gertrude
Tumpel-Gugerell, Direktorin der Europäischen Zentralbank, Wien
- Christine
Wenckheim, Vorstand der Ottakringer Brauerei, Wien
- Gabriele
Zuna-Kratky, Geschäftsführerin des Technischen Museums,
Wien
|